Bij de organisatie van een congres, beurs, bedrijfsfeest of concert komt veel kijken, waaronder licht en geluid.

Road Produkties Audiovisueel levert de benodigde apparatuur voor het overbrengen van de juiste sfeer bij ieder evenement. Onze technici hebben oog en oor voor uw wensen en ondersteunen indien gewenst bij het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Beleving is het toverwoord, waar Road Produkties Audiovisueel voor zorgt!

Licht

Met de juiste verlichting geef je sfeer aan een ruimte, evenement of feestje. Road Produkties Audiovisueel heeft een groot en professioneel assortiment lichtapparatuur om dit te realiseren. Zowel een simpele lichtinstallatie als een professionele lichtshow kunt u aan ons overlaten! Wij adviseren u graag over de juiste verlichting voor uw evenement en indien gewenst faciliteren we ook de uitvoering.

Geluid

Goed geluid is het belangrijkste ingrediënt voor het succes van uw evenement. Niets is zo hinderlijk als een onverstaanbare speech, een rondzingende microfoon of geluid daar waar je het niet wilt horen. Daarentegen versterkt goed geluid uw evenement! Road Produkties Audiovisueel zorgt voor professioneel geluid dat uw evenement naar een hoger niveau tilt. Goed geluid maken is namelijk een vak en meer dan het aansluiten van wat losse apparatuur. Wij verstaan dat vak en zorgen dat dingen niet alleen hoorbaar zijn maar ook nog eens goed klinken, daar waar u wilt dat het gehoord wordt!

Licht en geluid advies

Wilt u professioneel advies of volledig ontzorgd worden op het gebied van licht en geluid? Wij denken graag met u mee om er een geslaagd evenement van te maken! Vertel ons uw wensen en onze vakmensen zorgen ervoor dat deze vertaald worden naar de juiste techniek. Lees meer over AV management als u wilt dat wij het licht en geluid volledig uit handen nemen of neem contact met ons op!

Contact

Mogen wij u ook inspireren? Neem dan contact met ons op via:

    Contactformulier